mascaras carnaval mas alto del mundo ,Salta 03-10-2019


Comentarios

Jose Mañana ha dicho que…
Hola Elsa .. !!, gràcies per la teva informació i respertar tots aquests anys les meves decisions i els teus breus missatges, salutacions amiga una abraçada.
Anónimo ha dicho que…
ole..! jose que bueno ver que contestas mensajes ,ja,ja,ja,ja parecias desaparecido de la tierra ,un abrazo..!!
Anónimo ha dicho que…
gràcies a tu, per tot i res, es que és molt complicat prendre decisions com les que vas fer i ho vas deixar molt clar asin que et respecti i malgrat no comprendre el vaig fer espero i desitjo que tot aquest bé en la teva vida.

Elsa.
Anónimo ha dicho que…
xetma molt contenta de tornar-te a escoltar i llegir les teves paraules malgrat que noto tristesa en les teves paraules espero que estiguis bé, molts petons i abraçades.

cris.
Anónimo ha dicho que…
molta sort estimat amic segur que darrera d'aquestes paraules estan teves rialles i aquest cor gran que té la teva ànima noble i gentil.

silvia.
Jose Mañana ha dicho que…
hi ha de tot estimada amiga silvia la vida és capritxosa i de tant en tant surrealista com l'art, l'important és poder ficar molts colors i donar-li molta alegria i il·lusió
Anónimo ha dicho que…
boniques sensacions de vida i sobretot experiències que ho diuen tot i no diuen res només ho viscut ens deixa el dubte del camí i les decisions.
una forta abraçada pepe.


Amparo y antonia .
Jose Mañana ha dicho que…
totalment d'acord i gràcies a les cinc pels vostres comentaris, salutacions i una abraçada d'amics.